Vitraži, Tiffany lampe, Restauracije vitraža

Vallási épületekbe ólomüveg ablak és ajtó betétek Dr. Batthyány Laszló
Ólomüveg kupolák kidolgozása minden méretben Luxus villa - Beográd
1 of 2

Dobro došli na sajt M&K Tiffany -ja

Samo mašta može da postavlja granice - moglo bi se reći o ovde izloženim radovima, vitražima. Od izvedenih radova, izabrali smo samo neke kako biste imali uvid u njih. Ovim ovde prikazanim bismo želeli da Vam probudimo interesovanje, maštu, kako bismo mogli Vaš enterijer da učinimo lepšim i jedinstvenijim.

M&K Tiffany Vam nudi:

Nastojimo da maksimalno udovoljimo zahtevima i rokovima investitora. Odlazimo na Vaš zahtev radi uvida u Vaš enterijer gde biste želeli da ulepšate i oplemenite kutak gde živite, radite. Nakon toga pristupamo izradi idejnog rešenja i usklađujemo široki dijapazon boja koje ste Vi odabrali u strukturi stakla da biste dobili jedinstveni unikat u VAŠEM DOMU, RADNOJ PROSTORIJI.

Sertifikat otvorene šake - proizvod umetničkog zanata

Ministarstvo finansija i privrede Republike Srbije je izdalo Sertifikat SZR M&K Tiffany i SZR M&K Vitraži da se ručno izrađeni predmeti u “tiffany” i “olovnoj tehnici” i vitraži, ručno oslikani, 

mogu smatrati proizvodima  umetničkog zanata i mogu imati posebnu oznaku "proizvod umetničkog zanata" kao i stilizovanu oznaku "otvorene šake".

Restaurációk

Ólomüveg