Vitraži, Tiffany lampe, Restauracije vitraža

O nama

M&K Tiffany je otvorio kapije 1989. godine. Bavi se umetničkom izradom vitraža, Tiffany lampe, Fazetriranjom i mikro fazetriranjom, Peskarenjem ogledala i stakla, Termičko oblikovanjem stakla, Farbanjem stakla.

 Šta Vam nudi M&K Tiffany?

Ujedno tražimo da maksimalno zadovoljimo zahtevima i rokovima, investitora. Odlazimo na Vaš zahtev radi uvida u Vaš enterijer gde bi ste želeli da ulepšate i oplemenite kutak gde živite, radite. Nakon toga pristupamo ka izradi idejnog rešenja i uskladjujemo široki dijapazon boja koje ste Vi odabrali u strukturi stakla da bi dobili jedinstveni unikat u VAŠEM DOMU, RADNOJ PROSTORIJI.

Omogućujemo Vam da svom ukusu formi i bojama, dođe do izražaja u izboru širokog spektra stakala jedinstvenih boja i struktura, sa kojima raspolažemo. Ugrađeni jedinstveni motivi u Vaš prozor, vrata ili nameštaj učiniće lepšim stampeni prostor u kome živite i radite kao i ogledala , lampe i ukrasne predmete u "Tiffany" stilu. Sa izrađenim prirodnim motivima stakla u boji, biljaka i životinja docaracemo Vam prirodu u stambeni, poslovni prostor kao i veštackim osvetljenjem dobićete fantastične efekte i ugođaj. U moderni enterijer dekorativno će delovati geometrijske i apstraktne forme.
Naši radovi su jedinstveni, unikatni, iziskuju dosta vremena pri njihovoj izradi, zbog toga su većni i odolevaju vremenu.
Nadamo se da smo Vam probudili interesovanje.
Očekujemo s poštovanjem, VAŠE ZAHTEVE PORUDŽBINE.

Mesaroš Rudolf & Kovač Jožef

Sertifikat otvorene šake - proizvod umetničkog zanata

Ministarstvo finansija i privrede Republike Srbije je izdalo Sertifikat SZR M&K Tiffany i SZR M&K Vitraži da se ručno izrađeni predmeti u  “tiffany” i “olovnoj tehnici” i  vitraži,

ručno oslikani, mogu smatrati proizvodima umetničkog zanata i mogu imati posebnu oznaku "proizvod umetničkog zanata" kao i stilizovanu oznaku "otvorene šake".